El nostre professor del certificat de professionalitat Operacions de sistemes informàtics ,Ángel Cruz González, ha aconseguit gràcies a la publicació del seu article “Los Puentes del e-learning” ser guanyador del concurs de talents de l’e-learning, de la fira Expo learning, que se celebrarà en IFEMA els pròxims 28 i 29 de Març.

Expolearning és, des de 2002, l’esdeveniment de referència internacional especialitzat en e-learning, TIC i RH 3.0. El seu objectiu és mostrar el present i futur de la formació online a partir d’últimes tendències: machine learning, intel·ligència artificial, big data, robòtica, gamificación, micro learning, etc.

A més de l’assistència al congrés, el premi li concedeix un espai d’exposició on poder compartir la visió del seu treball en aquest camp, majoria del qual s’ha desenvolupat a Idetsa durant els tres darrers cursos.

Ángel, igual que uns altres docents de Idetsa, ja utilitza part d’aquest tipus de metodologies a les seves formacions, potenciant noves didàctiques com l’ús d’elearning, b-learning, gamificación, adaptació curricular amb dinàmiques i eines basades en l’ús de xarxes, eines multimèdia i creació d’un currículum digital.

Aquesta manera d’entendre l’educació respon a una clara aposta per part de Idetsa: mantenir una constant actualització dels processos formatius respecte a digitalització i tecnificació, intentant aproximar-los als moviments del mercat laboral i de la nostra societat.

Enhorabona Ángel i molta sort amb la teva ponència a Madrid!

Related Posts

Leave A Reply