AVÍS LEGAL

El titular del domini www.idetsa.cat , i dels serveis que s’hi ofereixen és:
Iniciatives de Desenvolupament Empresarial les Tàpies, SA (d’ara endavant IDETSA)
C/ Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies
43890, L’Hospitalet de l’Infant
NIF: A43616382

Aquest avís legal té com a finalitat l´establir i regular les normes d´ús del portal web www.idetsa.cat.

La utilització d´aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a la disposició de l´usuari, suposarà el coneixement i l´acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal, per la qual cosa l´usuari deurà ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti aquest portal. El fet d´accedir a aquesta Web implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que es recomana a l´usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada vegada que accedeixi a aquesta Web.

CONTINGUTS

La informació que apareix al portal és la vigent en la data de la seva última actualització. IDETSA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d´aquesta Web, podent limitar o no permetre l´accés al mateix, podent fer ús de tal facultat d´efectuar, a qualsevol moment, quants canvis i modificacions estimi convenients, podent fer ús de tal facultat a qualsevol moment i sense previ avís. IDETSA realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquesta web, responsabilitzant-se dels mateixos.

RESPONSABILITAT DE L’USUARI

L´accés a aquesta Web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització de la Web per l´usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec. IDETSA no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar de problemes en el funcionament del portal motivats per causes alienes a ella; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de IDETSA.

L´usuari es compromet a no usar el portal, els serveis i continguts posats a la seva disposició amb finalitats il·lícites, no autoritzats, o fraudulents i/o amb finalitats diferents als establerts en el present avís legal que poguessin ser lesius de drets i/o interessos de IDETSA o tercers.

Està terminantment prohibida la publicitat cap a altres llocs web; incloent enllaços a altres pàgines o referències a tercers sense l´autorització expressa dels Administradors d´aquest portal.

IDETSA es reserva el dret a impedir o prohibir l´accés a la Web a qualsevol usuari d´Internet que introdueixi en aquesta Web qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d´exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

SOBRE L’ÚS DE COOKIES

En compliment de l´article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) li informem que aquest portal web utilitza cookies amb la finalitat de millorar la navegació del web i oferir un millor servei a l´usuari.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS D’AUTOR

Tret que s´indiqui el contrari a la Web, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, i altres continguts que es trobin al portal són propietat de IDETSA o de tercers dels quals s´ha obtingut autorització, llicència o cessió d´ús. L´Usuari es compromet a no utilitzar, copiar, reproduir, distribuir, transformar o modificar els Continguts del portal web, tret que es compti amb l´autorització del titular dels corresponents drets o prèvia autorització expressa i per escrit de IDETSA.

Richard Rodgers Authentic Jersey