El 2019 es podran obtenir a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant cinc certificats de professionalitat

IDETSA, ha obert la inscripció als cinc cursos de formació ocupacional amb certificat de professionalitat que s’impartiran l’any 2019 al Viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant: el d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, el d’Organització i gestió de magatzems, el d’Activitats de gestió administrativa; i dues novetats respecte al 2018 el d’Operacions de sistemes informàtics i  el d’Operacions bàsiques de restaurant i bar.

Són cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), finançats amb càrrec als fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal. Són totalment gratuïts, doncs, per a l’alumnat, i tenen com a finalitat millorar la capacitació i qualificació professional per afavorir la inserció laboral dels treballadors/es en situació d’atur.

Enguany IDETSA ha aconseguit que el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya li doni la possibilitat de tornar a oferir el curs d’Activitats de gestió administrativa, de 920 h, que començarà el 14 de gener; el d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (de 470 h) i el d’Organització i gestió de magatzems (de 400 h), que s’iniciaran el 21 de gener; i el d’Operacions  de sistemes informàtics (de 640 h), que començarà el 4 de febrer.

A aquesta oferta de cursos de formació ocupacional s’ha sumat el curs d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, de 360 h, que també s’iniciarà el 4 de febrer. A diferència dels altres, s’emmarca dins del Programa de formació amb compromís de contractació i, per tant, l’alumnat tindrà possibilitats d’inserció en una empresa.

Podeu consultar el contingut del certificat a l’apartat de FORMACIÓ Certificats de Professionalitat de la nostra web, o bé, trucant 977 820820.

Related Posts

Leave A Reply