“El passat divendres dia 15 de març, els alumnes d’operacions bàsiques de restaurant i bar van realitzar una visita a les instal·lacions de restauració  del complex turístic:  Cambrils Park.

Cambrils Park, és una empresa turística de referència dins de la Costa Daurada, com a resort familiar, durant tot el període estival; té uns 170 apartaments, restaurants, boutiques, centre d’estètica, parc infantil, fitness, spa i un edifici en el que queden centralitzades les oficines de l’empresa, amb una nova zona temàtica, el resort familiar que rep la categoria  d’apart hotel de 4* SUP.

La  visita va estar dirigida pel cap de restauració, Bito Gutiérrez,  i el cap de serveis de restauració, David Rull. Els alumnes, van poder veure les diverses zones del resort, i visualitzar diferents tipus de servei(carta, bufet, self service, cocteleria,..) a més van tenir l’oportunitat d’integrar l’oferta gastronòmica, com: l’elaboració de sandvitxos, entrepans, plats de carta i plats combinats més utilitzats.

Cal esmentar que aquest proper mes d’abril tindrem tres alumnes que realitzaran les pràctiques amb aquesta empresa. La valoració, és molt positiva, des de el moment que varem entrar al resort.

Cal esmentar, que a hores d’ara, ja tenen tota les places ocupades, i les noves reserves són pel proper any 2020.

La demanda turística i la mobilitat de personal, que any darrera any, fa que aquesta empresa sigui un punt a tenir en compte per futures fornades d’alumnes en pràctiques.”

Related Posts

Leave A Reply