Projecte Singulars 2018 “Al Baix Camp de la terra a la taula”

Durant els darrers anys han aparegut nous sectors estratègics de desenvolupament econòmic que afecten directament al nostre territori. D’entre aquests, destaquen el món agrari i l’agroalimentari. Amb l’objectiu de millorar  l’ocupabilitat i el desenvolupament professional de les persones que hi vulguin formar part IDETSA, juntament amb d’altres entitats del territori, ha pres part del Projecte Singulars 2018 “Al Baix Camp de la terra a la taula”.

Aquest projecte va destinat a persones desocupades que siguin menors de 30 anys i que siguin beneficiàries de Garantia Juvenil. Formar-ne part significa rebre:

  • Orientació laboral: es realitzaran sessions tant individuals com grupals amb l’objectiu de detectar els punts forts i febles i, així, millorar les competències que afavoreixen el nivell d’ocupabilitat i formació; s’aportarà coneixement sobre el món laboral i el desenvolupament d’estratègies per la recerca de feina.
  • Formació: es proposen tres àmbits d’actuació de la formació professionalitzadora
    • Producció agroecològica (165h)
    • Transformació del producte agroalimentari (150h)
    • Indústria agroalimentària 3.0 (90h)
  • Inserció laboral: acompanyament durant el procés de recerca activa de feina vinculada a la formació rebuda i a d’altres ofertes de feina; guiar en el procés d’inserció laboral, mediar en possibles dificultats d’adaptació al iniciar l’estada en l’empresa, etc.

Si en vols saber més, no dubtis en ficar-te en contacte amb nosaltres!

Truca’ns al 977 820 820 o envia’ns un correu electrònic a: borsatreball@idetsa.net

Related Posts

4 Years From Now [4YFN]

Febrer 20, 2019

Leave A Reply