Els participants del Projecte Singulars “Al Baix Camp de la terra a la taula” segueixen coneixent l’entorn productiu de la nostra comarca setmana a setmana. En aquesta ocasió el passat dimarts 14 de maig vàrem realitzar una sortida que ens va donar l’oportunitat de conèixer l’historia de vida de tres grans empresaris de la nostra zona.

En primer lloc vàrem conèixer el funcionament i els diferents serveis que s’ofereixen a l’EcoCamp Vinyols. Posteriorment, vam visitar el Mas d’en Pou on vam poder conèixer amb quines matèries primes treballaven i com les convertien i comercialitzaven. Finalment, vam visitar el Club Hípic Castells que ens va mostrar les seves instal·lacions i vam poder gaudir una estona de tots els animals.

En aquest cas, l’objectiu principal no era el de poder entregar currículums, que també. El que es pretenia en aquesta sortida era que els joves coneguessin el funcionament de diferents empreses i com aquestes havien crescut del no-res. El missatge que ens van transmetre va ser clar i entenedor: enfront les dificultats, perseverança i esforç. La recompensa pot tardar, però sempre arriba.

Agraïm enormement el temps que ens van dedicar!

El passat dimarts dia 30 d’abril els joves que formen part del Projecte Singulars 2018 van participar en una Networking que es va dur a terme a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. En aquesta edició es congregaven multitud d’empreses del sector de l’hoteleria i el turisme del nostre territori.

En primer lloc els joves van tenir l’oportunitat de conèixer el funcionament de l’Escola des de l’interior. Es va realitzar un circuit guiat per les instal·lacions i es va conèixer el funcionament i les diferents opcions de formació que en aquesta s’ofereixen.

Posteriorment, es va donar tret de sortida a la sessió de Networking. S’hi van aplegar un total de 23 empreses i associacions amb ofertes de feina ben diverses que oferien als joves l’oportunitat de presentar el seu Curriculum Vitae i mantenir una breu entrevista de treball a mode de presentació de la seva candidatura. Els i les joves participants del programa havien tingut l’oportunitat de preparar amb antelació el material i les entrevistes durant les sessions d’orientació que es contemplen dintre del programa. Ara toca a esperar a que comenci a sonar-los el telèfon, mentrestant, nosaltres seguirem treballant!

Related Posts

Leave A Reply