El passat dimarts dia 30 d’abril els joves que formen part del Projecte Singulars 2018 van participar en una Networking que es va dur a terme a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. En aquesta edició es congregaven multitud d’empreses del sector de l’hoteleria i el turisme del nostre territori.

En primer lloc els joves van tenir l’oportunitat de conèixer el funcionament de l’Escola des de l’interior. Es va realitzar un circuit guiat per les instal·lacions i es va conèixer el funcionament i les diferents opcions de formació que en aquesta s’ofereixen.

Posteriorment, es va donar tret de sortida a la sessió de Networking. S’hi van aplegar un total de 23 empreses i associacions amb ofertes de feina ben diverses que oferien als joves l’oportunitat de presentar el seu Curriculum Vitae i mantenir una breu entrevista de treball a mode de presentació de la seva candidatura. Els i les joves participants del programa havien tingut l’oportunitat de preparar amb antelació el material i les entrevistes durant les sessions d’orientació que es contemplen dintre del programa. Ara toca a esperar a que comenci a sonar-los el telèfon, mentrestant, nosaltres seguirem treballant!

Related Posts

Leave A Reply