IDETSA espais

Infraestructures

Idetsa és l'empresa municipal responsable de la promoció econòmica de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la seva àrea d'influència.

POLÍGON INDUSTRIAL LES TÀPIES I i II

El nostre municipi disposa del “Polígon Industrial Les Tàpies” que es va inaugurar l’any 1995 amb l’objectiu de desenvolupar polítiques d’ocupació.                                                    El polígon està situat a la carretera C-44, al costat dels enllaços de l’autovia A-7 i l’autopista AP-7, a només dos quilòmetres del centre de l’Hospitalet de l’Infant.

VIVER TECNOLÒGIC

El Viver Tecnològic és un espai format per 6 naus industrials amb mides que varien dels 75 m² als 150m², 18 despatxos de 35m² i una sala de formació amb capacitat per a 50 persones. Aquests espais estan destinats a noves empreses de l’àmbit de les noves tecnologies durant un període de 5 anys amb uns lloguers tous.

VIVER D'EMPRESES

El Viver d’Empreses és un espai format per sales de reunions, aules de formació que poden utilitzar totes les empreses interessades.                   El Viver també disposa de naus preindustrials de 70m², en les que es poden ubicar nous emprenedors amb lloguers tous fins a 5 anys.

APARCAMENT

IDETSA també gestiona l’Aparcament Municipal situat a la plaça Berenguer de l’Hospitalet de l’Infant.                     L’aparcament ofereix servei les 24 hores del dia i té una capacitat per a 70 vehicles.

Telèfon de l’aparcament:

977 82 08 48.

Richard Rodgers Authentic Jersey