POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

 

El responsable del tractament de les dades personals recollides dels següents al web corporatiu de www.idetsa.cat és:

1.- Identitat del responsable de tractament

Iniciatives de Desenvolupament Empresarial les Tàpies, SA (d’ara endavant IDETSA)
C/ Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies
43890, L’Hospitalet de l’Infant
NIF: A43616382

2.- Finalitat dels tractaments de dades.

Les dades que subministra a IDETSA per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes, sistema de videovigilància o procediments utilitzats durant la recollida es realitza d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades i amb l’única finalitat de lliurar-li el servei que ens sol·licita.

En cadascun d’aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme únicament i exclusivament si vostè ha autoritzat aquest tractament.
A continuació detallem la informació relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les seves dades.

 

Tractament Finalitat per a la que utilitzem les dades Quan temps les conservarem
Newsletter Li remetrem informació sobre novetats i activitats que portem a terme. Les seves dades personals es conservaran fins al moment en  que sol·liciti deixar de rebre les nostres comunicacions, a partir d’aquells moment les suprimirem.

Vostè podrà sol·licitar la supressió en qualsevol moment mitjançant la informació que apareix a cada comunicació.

Formulari de contacte amb IDETSA

 

Tractarem les seves dades per a contestar a la seva sol·licitud, qüestió o dubte.

 

Les seves dades personals seran conservades fins que haguem donat resposta a la seva sol·licitud i portat a terme les accions que siguin necessàries. Un cop realitzades procedirem a suprimir les seves dades amb l’excepció que impliqui responsabilitats legals.

 

3.- Tractament de les seves dades per tercers

Per garantir els serveis d’IDETSA part d’ells poden ser tractats per entitats terceres dedicades a aquest fi. Aquesta gestió de les seves dades es realitza únicament i exclusivament per a garantir la realització, seguretat i disponibilitat dels serveis que li oferim, garantint que aquestes entitats d’aplicar les mesures i millors pràctiques de seguretat de la informació.

Tots els nostres proveïdors de serveis es troben dins de l’Espai Econòmic Europeu.
No es transferiran les seves dades personals fora de l’Espai Econòmic Europeu ni de països que no tinguin un nivell de compliment exigit per la legislació o sense disposar de la seva autorització expressa prèvia.

4.- Els seus drets en facilitar les seves dades

En qualsevol moment pot sol·licitar i obtenir informació de com i per a què estem tractant les seves dades. Vostè pot:

• Accedir a les seves dades: sol·licitar quines dades tenim seves i quin ús en fem i fins i tot que se les lliurem per portar-les a una altra companyia.
• Rectificar les seves dades: sol·licitar la modificació o rectificació de les dades inexactes.
• Suprimir les seves dades: sol·licitar que les seves dades siguin eliminades i no es faci tractament d’elles, fora del que la llei ens exigeixi conservar.
• Oposar-se a un tractament: que no fem un ús concret de les seves dades.
• Limitar el tractament: sol·licitar que les seves dades siguin conservades per necessitats legals.
• Portabilitat de les dades: que li lliurem les dades en un format compatible per que ho lliuri a un tercer que li hagi d’oferir un servei.

Per a això pot dirigir un escrit indicant quin dret vol exercir (Accés, Rectificació, Supressió, Oposició, Limitació del tractament o Portabilitat de les dades) adjuntant una còpia del seu DNI a IDETSA, Exercici de Drets, C/ Martí Franquès, 5 P.I. Les Tàpies, 43890 L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) o bé al correu electrònic info@idetsa.cat .

Si desitja conèixer més informació sobre els tractaments de dades personals que porta a terme IDETSA es pot posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@idetsa.cat

Richard Rodgers Authentic Jersey