El passat dijous 21 de març es va celebrar al Palau de Fires i Congressos de Tarragona la Fira de l’Ocupació a la que van assistir tots els joves que estan participant en el Projecte Singulars “Al Baix Camp de la terra a la taula”. La Fira de l’Ocupació congregava a 43 empreses del territori, de diferents sectors, que donaven a conèixer la seva oferta laboral a tots els assistents amb franges d’edats, interessos i formacions ben dispars.

Amb anterioritat a la Fira els joves van poder treballar en les sessions d’orientació la posada a punt del seu currículum, se’ls va informar sobre quines serien les empreses que es trobarien a la fira així com les ofertes laborals actives que tenien cada una d’elles. Durant el matí del dijous els joves van tenir l’oportunitat de conèixer les empreses i mantenir breus entrevistes de presentació així com de presentar les seves candidatures o conèixer de quina manera es gestionava la inserció laboral en cada una de les entitats congregades a la fira.

D’entre les empreses que van generar més interès als joves i a les quals van poder postular la seva auto-candidatura destaquen: Sangulí Salou, El Corte Inglés, GrupoReside, Primark, Carrefour, Mercadona, Port Aventura, GiGroup o Grupo Sife.

Related Posts

Leave A Reply