Aquest esdeveniment, organitzat per la CECOSECT, es va celebrar a Cambrils el passat 26 d’octubre

La botiga Roba Íntima Marta Escoda de l’Hospitalet de l’Infant va rebre un guardó dissabte passat, 26 d’octubre, en el decurs de la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona, organitzada per la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT) amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

 

L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), presidida per Imma Morera, va decidir atorgar un premi CECOSECT a Roba Íntima Marta Escoda per reconèixer la seva trajectòria comercial. Marta Escoda va obrir les portes d’aquest comerç l’any 1970.

 

Durant la nit, cadascuna de les associacions de comerciants del Camp  de Tarragona adherides a la Confederació va concedir un guardó a un establiment del seu àmbit territorial. Les altres botigues i persones premiades van ser Armeria Ferré de Reus, Puericultura Vallès de Tarragona, Joaquim Roige González de Mont-roig del Camp, Dopigraf de Torreforta, Perfumeria Vives de Montblanc, Jaume Perruquers de la Selva del Camp i Nautilus de Cambrils.

Per altra banda, la Confederació va lliurar els premis Rafel Tatay a institucions o persones que han col·laborat especialment en el comerç i el seu teixit associatiu. Un d’aquests guardons va ser per l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV); i els altres per Empresaris de Tarragona, Montse Cosialls i Porqueras (dinamitzadora de Botiguers de Tarragona) i Rafael Castells i Paris (secretari de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls).

 

L’acte, que va reunir prop de 200 botiguers i botigueres al resort Estival Eldorado, va comptar amb la presència de diverses autoritats, entre les quals hi havia l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i la regidora de Comerç, María José Gómez.

Related Posts

Leave A Reply